Allo Allo - Project Fors
Datum: 19-12-2018
Tijdstip: 20:00 uur
Zaal: Grote zaal (ongeplaceerd)
Prijs: € 17,50
Genre: Lokale Makers

Wie herinnert zich de potige Helga niet, of Herr Flick van de Gestapo? Ondertussen heeft echtgenote Edith veel te stellen met de buitenechtelijke liefdes van René. En dan is er nog dat kostbare schilderij, dat door René met man en macht wordt beschermd…

Op 19, 20, 21, 22 en 23 december 2018 komt de komedie Allo, Allo! naar Haarlem! Project Fors zal deze voorstelling, gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige serie over het café van René, het schilderij van de gevallen Madonna met de grote borsten, met een uitgebreide cast presenteren in het Haarlemmerhout Theater.

Van 1982 tot 1992 werden de 92 afleveringen van ‘Allo ‘allo! door de BBC uitgezonden.  De serie is vaak herhaald en heel succesvol geweest. Als parodie op een andere oorlogsserie en met overdrijving van clichés over Fransen, Duitsers, Italianen en Engelsen is een aantal legendarische karakters ontstaan.

Spel: Nel Moerman, Arma Klaasen, Liesbeth Veltman, Nel Lasschuit, Monique Schulpzand, Fred Rosenhart, Evelyn van Houten, Herman van der Meulen, Rutger Visser, Leo Commandeur, Jack Bontekoe, Filip Joele en Boudewijn Kragt.

Regie: Marcel Kragt
Regie-assistent: Loes Hofhuis
Tekst: Jeremy Loyd, David Croft, bewerking Allard Blom

Dit is een ongesubsidieerde voorstelling met een aangepaste toegangsprijs.