AVENUE Q - Theatergroep Lef!
Genre: Huis Gezelschap , Landelijke Makers, Muziek

Deze vrolijke Broadway musical met poppen vertelt het tijdloze verhaal van de pas afgestudeerde charmante student Princeton. Wanneer hij met grote dromen en een kleine bankrekening in de stad aankomt, komt hij terecht op Avenue Q in een armoedig appartement (Avenue A t/m P waren te duur!). Gelukkig lijken de buren aardig. Daar ontmoet hij Kate (het knappe buurmeisje), Lucy (de slet), Rod (de PVV-er), Nicky (Rod’s huisgenoot), Trekkie (de internetondernemer), conciërge Gordon (ja, die Gordon!) en natuurlijk Brian (job-hopper) en zijn charmante verloofde PinkSterren (de psychologe die voor iedereen klaarstaat!). Samen worstelen ze om banen, afspraakjes en hun altijd ongrijpbare doel in het leven te vinden.

Credits:
Oorspronkelijke tekst en muziek: Robert Lopez & Jeff Marx
Nederlandse vertaling tekst en liedjes: Theatergroep Lef!
Regie: Syd Horster

Spel: Cath Bontje, Bianca Hooning, Adrienne de Jonghe, Joep Beijnsberger, Karin Wullems, Leontien Hubrecht, Helen Koopman, Annemieke Bilars, Mirjam van der Veen, Wilma van Camerijk, Sigrid Broekman, Irene Bernardt, Willy Makkee, Sophie Smit, Rico Rinkel

Lef! bestaat uit enthousiaste amateurs van 16 tot 66 jaar. Wat ons bindt is niet alleen de passie voor zang, dans en acteren, maar ook het lef om dit vol overgave te tonen aan het publiek.

Theatergroep Lef Avenue Q

website van de Theatergroep Lef!:
Theatergroep Lef!