Calendar Girls - Haarlemmerhout Theaterproductie(s)
Datum: 27-09-2019
Tijdstip: 20:15 uur
Zaal: Grote zaal
Prijs: € 17,50
Genre: Huis Gezelschap

DE THEATERHIT GEBASEERD OP EEN WAARGEBEURD VERHAAL

Calendar Girls vertelt het waargebeurde verhaal van de vriendinnen Chris en Annie. Een verhaal van een ongekend positieve actie, die niet alleen effect heeft op het rustige leven van de vrouwen, maar op de hele wereld.
Wanneer John, de man van Annie, overlijdt aan kanker, ontstaat bij de vriendinnen het idee om ter nagedachtenis, de versleten bank in de wachtkamer van het ziekenhuis te vervangen. Om deze bank te kunnen kopen, moet er geld opgehaald worden. De twee vriendinnen besluiten om een iets andere aanpak te kiezen voor de traditionele jaarlijkse kalender van de Vrouwenbond. In plaats van landschappen of bruggen kiezen ze ervoor om een kalender te maken met vrouwen uit het dorp die breien of piano spelen. Er is alleen één verschil; het wordt een naaktkalender!

Niet iedereen is even makkelijk te overtuigen en de twee vriendinnen stuiten dan ook op behoorlijk wat weerstand. Uiteindelijk krijgen ze steun van het hele dorp en gebeurt er iets waar de dames zelf alleen maar van hadden kunnen dromen. 

Regie: Loulou Rhemrev
Spel: Janneke Groskamp, Liesbeth Veltman, Lydia Struijk, Mary van der Peet, Mirjam van Casteren, Monique van der Zouw e.a.