Eglentier doet Ampzing
Datum: 03-11-2018
Tijdstip: 20:30 uur
Zaal: Grote zaal (ongeplaceerd)
Prijs: € 17,50
Genre: Lokale Makers

Twee Haarlemse culturele fenomenen bundelen de krachten.

Wat gebeurt er als je de mannen van het Ampzing Genootschap in dezelfde ruimte zet als de zangers en spelers van Theatergroep Eglentier? Dan ontstaat als vanzelf een bijzondere productie.

De bekende thema’s van Ampzing (Engelse leenwoorden, de absurditeit van het moderne bestaan en de moeizame relatie tussen mannen en vrouwen) krijgen een echte Eglentier-behandeling. Voor iedereen die Ampzing nog niet kent, zal het een verrassende kennismaking worden. En de fans van het Genootschap kunnen genieten van opgefriste versies van oude hits. ‘Eglentier doet Ampzing’ belooft feestelijk, chaotisch en ontregelend muziektheater te worden.

Kortom, een feestje om het 20-jarig jubileum van het Ampzing Genootschap te vieren!

Wilt u er iets speciaals van maken?

Bestel dan de ABN-kaarten (Ampzing Benaderbaar Neergezet). Vanaf 19.30 uur maak je de warming up, de voorbereiding en de spanning voor de voorstelling mee op het toneel.  En als klap op de vuurpijl zie je de voorstelling daarna vanaf eerste rij. Na afloop krijg je een kadootje van het jubilerende Ampzing Genootschap. Inclusief twee drankjes. Per voorstelling zijn een beperkt aantal ABN-kaarten beschikbaar.

Spel, zang & muziek: Theatergroep Eglentier & Ampzing Genootschap
Regie: Marcel Kragt

 KAARTEN KUNT U RECHTSTREEKS RESERVEREN VIA DE WEBSITE VAN HET GEZELSCHAP