Over ons huisgezelschap

Over ons huisgezelschap

Het Haarlemmerhout Theater is een intiem huistheater dat is gevestigd in een monumentale kapel aan de rand van het gelijknamige stadsbos. Het theater richt zich na haar opening begin 2016 op cultuur en bedrijf.

HUISGEZELSCHAP
Vanuit haar passie voor theater start het Haarlemmerhout Theater haar eigen huisgezelschap, dat zich ten doel stelt kwalitatief hoogwaardige theaterproducties te realiseren voor een groot en afwisselend publiek. De producties van het huisgezelschap worden met passie gemaakt door professionals en de betere amateurs. Per theaterseizoen worden er 3 producties op de planken gebracht. Deze zijn vanaf september exclusief te zien in het Haarlemmerhout Theater.

HAARLEMMERHOUT THEATERKRING
Bent u enthousiast en wilt u het theater en haar huisgezelschap ondersteunen, dan nodigen wij u uit om Vriend te worden van de Haarlemmerhout Theaterkring. Als Vriend draagt u op alle mogelijke manieren bij aan een goed, spannend en kwalitatief hoogwaardig theateraanbod met bijzondere producties. Voor een overzicht van de producties voor theaterseizoen 2018-2019 KLIKT U HIER.

Wilt u zich direct aanmelden als Vriend? KLIK HIER

Of eerst meer lezen over uw voordelen als Vriend? KLIK HIER