KIES EEN DATUM:
Theaterseizoen 2018-2019

The Woman in Black door Haarlemmerhout Theaterproducties

  De Potvis door Haarlemmerhout Theaterproducties  Calendar girls door Haarlemmerhout Theaterproducties

THE WOMAN IN BLACK - SEPT 2018

Al meer dan 28 jaar  is 'The Woman in Black' te zien op het Londense West End. Miljoenen bezoekers zijn daar al getuige geweest van deze aangrijpende en angstaanjagende toneelvoorstelling. 'The Woman in Black' is reeds vertaald in 12 talen en gespeeld in 41 landen. 

De jonge advocaat Arthur Kipps krijgt de opdracht om de begrafenis van Alice Drablow bij te wonen en haar nalatenschap uit te zoeken. Hij heeft er geen enkel idee van dat achter de gesloten luiken van haar grote huis gruwelijke geheimen schuilgaan. Jaren later, als oudere man, is Arthur geobsedeerd geraakt door het idee dat hij en zijn familie vervloekt zijn geraakt door de spookachtige vrouw in het zwart. In een poging het kwaad te bezweren, neemt hij een jonge acteur in de hand om samen met hem de ervaringen na te spelen. Als het verhaal zich ontvouwt begint de grens tussen werkelijkheid en herinnering onheilspellend te vervagen.

DE POTVIS - JAN | FEB 2019

Deze snedige komedie van Frank Houtappels gaat over de twee zussen Mia en Roos en hun moeder Ingrid, die worden geconfronteerd met de beperkte houdbaarheid van hun bestaan.

Na lange tijd treffen zij elkaar weer in het ouderlijk huis aan zee om oder op zaken te stellen na de dood van hun vader. Wat een kort familiebezoek had moeten zijn, loopt al snel uit de hand. Mia is de urn met vader kwijt en Roos houdt het nog geen 5 minuten uit in het ouderlijk huis. Moeder Inrgrid wordt met de dag afhankelijker van haar dochters en ook de vrijgezelle buurman Walter heeft zo zijn eigen agenda.
Als moeder dan bijna verdrinkt omdat ze een aangespoelde potvis terug in zee wil duwen, begrijpen de zussen dat het niet meer goed komt met haar. Uiteindelijk halen de vrouwen hun leven totaal overhoop.

CALENDAR GIRLS - MEI  |  JUNI 2019

Deze theaterhit vertelt het waargebeurde verhaal van de vriendinnen Chris en Annie. Een verhaal van een ongekend positieve actie, die niet alleen effect heeft op het rustige leven van de vrouwen, maar op de hele wereld.

Wanneer John, de man van Annie, overlijdt aan kanker, ontstaat bij de vriendinnen het idee om ter nagedachtenis de versleten bank in de wachtkamer van het ziekenhuis te vervangen. Om deze bank te kunnen kopen moet er geld opgehaald worden. De twee vriendinnen besluiten het totaal anders aan te pakken en kiezen ervoor een kalender te maken met vrouwen uit het dorp die breien of piano spelen. Er is alleen één verschil, het wordt een naakt kalender!! En deze is er niet zonder slag of stoot.


 U KUNT OOK VRIEND OF EXCLUSIEF LID WORDEN VAN ONS HUISGEZELSCHAP. MEER WETEN? KLIK HIER

LOSSE KAARTVERKOOP VOOR DE EERSTE TWEE VOORSTELLINGEN IS GESTART!