Voorstellingen 2019

Voorstellingen 2018-2019 Haarlemmerhout Theater

DE POTVIS - JUNI 2019

Deze snedige komedie van Frank Houtappels gaat over de twee zussen Mia en Roos en hun moeder Ingrid, die worden geconfronteerd met de beperkte houdbaarheid van hun bestaan.

Na lange tijd treffen zij elkaar weer in het ouderlijk huis aan zee om oder op zaken te stellen na de dood van hun vader. Wat een kort familiebezoek had moeten zijn, loopt al snel uit de hand. Mia is de urn met vader kwijt en Roos houdt het nog geen 5 minuten uit in het ouderlijk huis. Moeder Inrgrid wordt met de dag afhankelijker van haar dochters en ook de vrijgezelle buurman Walter heeft zo zijn eigen agenda.
Als moeder dan bijna verdrinkt omdat ze een aangespoelde potvis terug in zee wil duwen, begrijpen de zussen dat het niet meer goed komt met haar. Uiteindelijk halen de vrouwen hun leven totaal overhoop.

CALENDAR GIRLS - SEPTEMBER 2019

Deze theaterhit vertelt het waargebeurde verhaal van de vriendinnen Chris en Annie. Een verhaal van een ongekend positieve actie, die niet alleen effect heeft op het rustige leven van de vrouwen, maar op de hele wereld.

Wanneer John, de man van Annie, overlijdt aan kanker, ontstaat bij de vriendinnen het idee om ter nagedachtenis de versleten bank in de wachtkamer van het ziekenhuis te vervangen. Om deze bank te kunnen kopen moet er geld opgehaald worden. De twee vriendinnen besluiten het totaal anders aan te pakken en kiezen ervoor een kalender te maken met vrouwen uit het dorp die breien of piano spelen. Er is alleen één verschil, het wordt een naakt kalender!! En deze is er niet zonder slag of stoot.

SPOTGEESTEN - BEGIN 2020

Charles wil een nieuw boek schrijven waarin een medium de hoofdrol zal spelen. Hij weet echter niets van deze wereld en nodigt daarom de plaatselijke helderziende mevrouw Arcati uit om bij hem thuis een séance te houden. Dokter Bradman en zijn vrouw zullen ook meedoen en natuurlijk is de tweede vrouw van Charles, Ruth, er ook bij.

Wanneer de tafel heeft gedanst en Madame Arcati kronkelend in trance is geweest, lijkt alles weer gezellig en normaal. Alleen krijgt Charles het moeilijk want hij hoort, ziet en voelt als enige de aanwezigheid van zijn overleden eerste vrouw Elvira in de kamer. Dit leidt tot dolle misverstanden, absurde jaloezie en hilarische verwarring.

Spotgeesten is de befaamde komedie van Noël Coward die ook gespeeld wordt onder de titel 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet'.

 

WORD VRIEND VAN ONS HUISGEZELSCHAP EN GENIET VAN LEUKE VOORDELEN!
MEER WETEN? KLIK HIER

LOSSE KAARTVERKOOP VOOR DE POTVIS EN CALENDAR GIRLS IS GESTART!
DIRECT KAARTEN BESTELLEN. KLIK HIER