Voorstellingen 2019 - 2020

Voorstellingen 2018-2019 Haarlemmerhout Theater

CALENDAR GIRLS - SEPTEMBER 2019

Deze theaterhit vertelt het waargebeurde verhaal van de vriendinnen Chris en Annie. Een verhaal van een ongekend positieve actie, die niet alleen effect heeft op het rustige leven van de vrouwen, maar op de hele wereld.

Wanneer John, de man van Annie, overlijdt aan kanker, ontstaat bij de vriendinnen het idee om ter nagedachtenis de versleten bank in de wachtkamer van het ziekenhuis te vervangen. Om deze bank te kunnen kopen moet er geld opgehaald worden. De twee vriendinnen besluiten het totaal anders aan te pakken en kiezen ervoor een kalender te maken met vrouwen uit het dorp die breien of piano spelen. Er is alleen één verschil, het wordt een naakt kalender!! En deze is er niet zonder slag of stoot.

SPOTGEESTEN - FEB | MRT 202

Charles wil een nieuw boek schrijven waarin een medium de hoofdrol zal spelen. Hij weet echter niets van deze wereld en nodigt daarom de plaatselijke helderziende mevrouw Arcati uit om bij hem thuis een séance te houden. Dokter Bradman en zijn vrouw zullen ook meedoen en natuurlijk is de tweede vrouw van Charles, Ruth, er ook bij.

Wanneer de tafel heeft gedanst en Madame Arcati kronkelend in trance is geweest, lijkt alles weer gezellig en normaal. Alleen krijgt Charles het moeilijk want hij hoort, ziet en voelt als enige de aanwezigheid van zijn overleden eerste vrouw Elvira in de kamer. Dit leidt tot dolle misverstanden, absurde jaloezie en hilarische verwarring.

Spotgeesten is de befaamde komedie van Noël Coward die ook gespeeld wordt onder de titel 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet'.

DE MUIZENVAL - SEPT 2020

De muizenval (The Mousetrap) van Agatha Christie is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het stuk wordt op The West End in London nog dagelijks voor volle zalen gespeeld. 

De Muizenval speelt zich af in pension 'Monkswell Manor' in de jaren 50 van de vorige eeuw. In de Muizenval is een aantal gasten door sneeuw opgesloten in het hotel van een jong echtpaar. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. De brigadier van politie bezoekt vervolgens het pension omdat hij vermoedt dat de moordenaar zich daar schuil houdt. Door een vreselijke sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten. De gasten verdiepen zich in elkaars geheimen, maar de moordenaar verraadt zich niet....

WORD VRIEND VAN ONS HUISGEZELSCHAP EN GENIET VAN LEUKE VOORDELEN!
MEER WETEN? KLIK HIER

LOSSE KAARTVERKOOP VOOR CALENDAR GIRLS EN SPOTGEESTEN IS GESTART!
DIRECT KAARTEN BESTELLEN. KLIK HIER