Informatie Corona Virus

Het Haarlemmerhout Theater heeft nauw contact met haar bespelers over de gevolgen van het Corona Virus voor de bij ons geplande voorstellingen.

Vanwege de recent gewijzigde richtlijnen zijn wij genoodzaakt het theater vooralsnog gesloten te houden. Er vinden geen activiteiten of voorstellingen plaats.

Wat betekent dit concreet voor u als bezoeker?

U HEBT UW KAARTEN BESTELD BIJ ONZE BESPELER (LOKAAL GEZELSCHAP)
Voor alle voorstellingen, met uitzondering van 'Van Over de Rivieren' en 'Hallo Bandoeng' geldt dat de kaarten rechtstreeks worden verkocht door onze bespelers. Dit is vaak het lokale theatergezelschap. Zij kunnen u informeren over hun beleid met betrekking tot reeds gekochte kaartjes. U kunt hun contactinformatie vinden op de bestelbevestiging of online op hun website.

U HEBT UW KAARTEN BESTELD BIJ HET THEATER
Als u kaarten hebt besteld voor de voorstellingen 'Van over de Riveren' en of 'Hallo Bandoeng', dan bent u inmiddels door ons geïnformeerd. De aangegeven terugbetalingen van de toegangskaarten heeft inmiddels plaatsgevonden.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u een mail sturen naar info@haarlemmerhouttheater.nl Wij reageren dan zo spoedig als mogelijk. Houd u er alstublieft rekening mee dat een reactie in de huidige tijd iets langer kan duren dan gebruikelijk.

Voor nu wensen wij u alle sterkte en een goede gezondheid!

Namens het Haarlemmerhout Theater Team