KIES EEN DATUM:
kaartverkoop

U kunt uw kaarten voor de voorstellingen eenvoudig via onze website bestellen.

Sommige gezelschappen regelen zelf hun kaartverkoop. Wij bieden deze gezelschappen wel de mogelijkheid om de kaartverkoop aanvullend door ons te laten verrichten. Mocht een gezelschap hiervoor kiezen, dan staat dit duidelijk vermeld bij de betreffende voorstelling.

KAARTEN BESTELLEN

Wij bieden de mogelijkheid om via deze website uw kaarten te bestellen en eenvoudig af te rekenen via IDEAL. Zodoende bent u direct verzekerd van uw zitplaats.

Mocht u niet over Internet beschikken of niet via Internetbankieren kunnen betalen, dan kunt u uw aanvraag mailen naar info@haarlemmerhouttheater.nl Geeft u hierbij duidelijk aan om welke voorstelling het gaat, met hoeveel personen u wilt komen, evenals uw adres - en contactgegevens. Wij nemen dan contact met u op zodra de reservering is gelukt. Voor uitverkochte voorstellingen kunt u niet per mail reserveren. Mocht u niet over mail beschikken, dan kunt u ons bellen via 023 - 5311 800. Spreek dan uw naam, de voorstelling (datum), het aantal kaarten en uw telefoonnummer in. Wij nemen dan contact met u op.

Ook kunt u uw kaarten kopen aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling. Deze is geopend vanaf 1 uur voor de aanvangstijd. Tip: op onze website kunt u zien of een voorstelling is uitverkocht.