KIES EEN DATUM:
Prive voor twee - Kennemer Toneelgroep
Datum: 15-10-2017
Tijdstip: 20:00 uur
Zaal: Grote zaal (ongeplaceerd)
Prijs: € 14,50
Genre: Huis Gezelschap

Hetty woont in een luxe appartement en kijkt erg vrij naar het huwelijk. Trouw zijn aan 1 partner zit er voor deze dame niet in. Aangezien haar luxe leventje niet vanzelf bekostigd wordt gaat Hetty door het leven met twee verschillende mannen.

Hetty kan de beide heren gescheiden houden door zich te verschuilen achter haar denkbeeldige moeder. Het verschuilen achter een grote leugen gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Op het moment dat één van de liefdevolle mannen door omstandigheden gedwongen is om te blijven ontstaat er chaos in het leven van Hetty.

Op het moment dat Anne, de zus van Hetty, overkomt uit Nieuw Zeeland met haar drankzuchtige echtgenoot is er helemaal paniek in de tent. Nieuwe alibi’s komen tot stand die samen met persoonsverwisselingen een nog grotere verwarring veroorzaken. Hoe redt de charmante en liefhebbende Hetty zich hieruit?

De rollen worden ingevuld door Leo van Kessel, Herman van der Meulen, Renate de Graaf, Evelyn van Houten, René Bos, Wilma de Graaf en Matty van der Vis.

De regie is in handen van Nel Lasschuit.

Reserveren is mogelijk via onze website. Voor meer informatie en of specifieke vragen over de voorstelling kunt u rechtstreeks contact opnemen met het gezelschap via de mail KTGhaarlem@hotmail.com of tel 06 - 27654025