The Woman in Black - Haarlemmerhout Theaterproducties
Datum: 20-09-2018
Tijdstip: 20:15 uur
Zaal: Grote zaal
Prijs: € 17,50
Genre: Huis Gezelschap

Al meer dan 30 jaar is ‘The Woman in Black' te zien op het Londense West End. Miljoenen bezoekers zijn daar al getuige geweest van deze aangrijpende en angstaanjagende toneelvoorstelling. 'The Woman in Black' is reeds vertaald in 12 talen en gespeeld in 41 landen.

De jonge advocaat Arthur Kipps krijgt de opdracht om de begrafenis van Alice Drablow bij te wonen en haar nalatenschap uit te zoeken. Hij heeft er geen enkel idee van dat achter de gesloten luiken van haar grote huis gruwelijke geheimen schuilgaan. Pas wanneer hij bij de begrafenis een glimp opvangt van een jonge vrouw met een uitgeteerd gelaat die geheel gekleed is in het zwart, begint hem een ongemakkelijk gevoel te bekruipen.

Jaren later, als oudere man, is Arthur geobsedeerd geraakt door het idee dat hij en zijn familie vervloekt zijn door de spookachtige vrouw in het zwart. In zijn poging het kwaad te bezweren, neemt hij een sceptische jonge acteur in de hand om samen met hem zijn ervaringen na te spelen. Maar als het verhaal zich ontvouwt, begint de grens tussen werkelijkheid en herinnering onheilspellend te vervagen...

Regie: Loulou Rhemrev
Spel:   Marcel Oosterwijk en Thomas Terstal

Adviesleeftijd: 12 jaar en ouder
Einde voorstelling: 22.30 uur inclusief een pauze

Hierboven ziet u de trailer van de Londense West End voorstelling