mijn account
The Woman in Black - Haarlemmerhout Theaterproducties
Datum: 28-09-2018
Tijdstip: 20:15 uur
Zaal: Grote zaal
Prijs: € 17,50
Genre: Toneel

Al meer dan 28 jaar is ‘The Woman in Black' te zien op het Londense West End. Miljoenen bezoekers zijn daar al getuige geweest van deze aangrijpende en angstaanjagende toneelvoorstelling. 'The Woman in Black' is reeds vertaald in 12 talen en gespeeld in 41 landen.

De jonge advocaat Arthur Kipps krijgt de opdracht om de begrafenis van Alice Drablow bij te wonen en haar nalatenschap uit te zoeken. Hij heeft er geen enkel idee van dat achter de gesloten luiken van haar grote huis gruwelijke geheimen schuilgaan. Pas wanneer hij bij de begrafenis een glimp opvangt van een jonge vrouw met een uitgeteerd gelaat die geheel gekleed is in het zwart, begint hem een ongemakkelijk gevoel te bekruipen.

Jaren later, als oudere man, is Arthur geobsedeerd geraakt door het idee dat hij en zijn familie vervloekt zijn door de spookachtige vrouw in het zwart. In zijn poging het kwaad te bezweren, neemt hij een sceptische jonge acteur in de hand om samen met hem zijn ervaringen na te spelen. Maar als het verhaal zich ontvouwt, begint de grens tussen werkelijkheid en herinnering onheilspellend te vervagen...

Regie: Loulou Rhemrev
Spel:   Marcel Oosterwijk en Thomas Terstal


ONTVANG VOORDEEL VOOR DEZE VOORSTELLING EN WORD VRIEND

Wilt u graag naar deze en andere voorstellingen van het huisgezelschap, word dan Vriend of exclusief lid van de Haarlemmerhout Theaterkring.
Voor een Vriendschap betaalt u slechts 49,50 per 3 producties. U ontvangt dan onder andere een toegangskaart en een gratis drankje per voorstelling.

Voor meer informatie over het lidmaatschap van de Theaterkring KLIK HIER

Wilt u zich direct aanmelden als Vriend of exclusief lid KLIK HIER

Als u zich aanmeldt als Vriend of exclusief lid hoeft u op dit moment geen losse kaart te bestellen. Voor onze leden hebben wij mooie plekken in de zaal gereserveerd. U ontvangt van ons nadere informatie na uw aanmelding.