Wat als - Theatergroep Curtains-Up
Datum: 20-01-2018
Tijdstip: 20:00 uur
Zaal: Grote zaal (ongeplaceerd)
Prijs: € 20,00
Genre: Huis Gezelschap , Muziek

Zij staat op het punt om naar een belangrijk sollicitatiegesprek te gaan. Zij weet nog niet of ze er zin in heeft. Ze solliciteert omdat Hij dat wil. Hij appt en belt haar dan ook voortdurend. Op de ochtend dat ze naar het belangrijk sollicitatiegesprek gaat, loopt ze langs het Grand Café waar ze zo vaak langs loopt. Ze kan naar binnen gaan en een caffè latte bestellen. Ze kan ook doorlopen en solliciteren. Wat gaat ze doen? Wat is jouw keuze? 

Zij heeft geen naam. Zij kan iedereen zijn. En zij voelt zich ongelukkig, zit niet lekker in haar vel. Ze wil iets anders, maar wat? En áls de mogelijkheid zich dan voordoet, is ze dan in staat te veranderen? Ben jij in staat te veranderen als je de kans krijgt je leven om te gooien, keuzes te maken? Of verwacht je dat een ander dit voor je doet? Wie maakt eigenlijk de keuzes in jouw leven?

Het publiek wordt in deze nieuwste muziektheaterproductie van Curtains-Up meegenomen op avontuur. De toeschouwer kiest, beslist welke kant het verhaal op gaat. Het verhaal is al geschreven. Welke keuze maak jij?

U KUNT UW KAARTEN RECHTSTREEKS RESERVEREN BIJ HET GEZELSCHAP KLIK HIER

VOOR MEER INFORMATIE OVER CURTAINS UP KLIK HIER