Zakelijke verhuur

Welkom op de verhuur pagina van het Haarlemmerhout Theater, een intiem huistheater op een unieke en lommerrijke locatie in Haarlem. Het theater is gebouwd in de voormalige en monumentale kapel Nieuw Vredenhof, welke begin jaren '20 door architect Korringa is ontworpen.

Het theater beschikt over een goed geoutilleerde theaterzaal met een oplopende tribune met 100 zitplaatsen. Ideaal voor uw voorstelling, workshop, congres, presentatie etc. In de directe nabijheid van het theater is er ruime gratis parkeergelegenheid. Het theater is met het Openbaar Vervoer ook uitstekend te bereiken. Bovendien beschikken wij over een aangrenzende foyer met een gezellige ambiance.   

Bent u benieuwd wat het Haarlemmerhout Theater voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om ons theater live te komen bekijken. Maakt u hiervoor wel eerst even een afspraak. 

Prijzen en beschikbaarheid zijn in overleg en geheel afhankelijk van uw wensen. Het theater en de foyer zijn niet te huur voor feesten. 

Theaterzaal Haarlemmerhout Theater  Backstage Haarlemmerhout Theater

 Backstage Haarlemmerhout Theater Backstage Haarlemmerhout Theater

Backstage Haarlemmerhout Theater  Tuin Haarlemmerhout Theater   

Haarlemmerhout Theater
Voor nog meer foto's van het Haarlemmerhout Theater verwijzen wij u graag naar onze Facebook pagina, klik hier

Fotografie: RAP Fotografie